Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Salou: "Benvingudes a Catalunya, parlem català"

La Plataforma per la Llengua ha distribuït 5.000 díptics i estès pancartes en anglès amb el missatge "Benvinguts a Catalunya, parlem català" en un dels punts amb més concentració de visitants al nostre país.

Un 60% de persones que va votar l'enquesta de Llibertat.cat dedicada al turisme i a la llengua afirma que el turisme està pressionat per una legislació espanyolitzadora i unes lleis de mercat que trepitgen la nostra llengua en detriment dels que pensen que el turisme ajuda a donar a conèixer la llengua i la cultura catalanes arreu.

12/08/2010 12:47 Llengua

La plataforma pretén així internacionalitzar la llengua catalana a través del turisme a les platges de Salou i al seu passeig marítim. S'ha desplegat una pancarta de grans dimensions a la platja i s'han distribuït, pel passeig marítim, més de 5.000 díptics en anglès, que segons assegura l'entitat han tingut una acollida molt favorable per part dels estiuejants i els banyistes.

La campanya estiuenca de l’entitat, que continuarà al llarg del mes d’agost en d’altres poblacions i centres d’interès turístic de la Costa Daurada, va iniciar-se el passat mes de juny quan es van presentar les noves postals amb vocabulari bàsic per a turistes, editades juntament amb el Servei de Política Lingüística i la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tarragona.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid