Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Monumental acull una nova cursa de braus enmig de protestes

Taurins i antitaurins s'han vist les cares aquest diumenge per primera vegada després de l'aprovació de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que prohibeix les curses de braus a partir del 2012.

La Monumental de Barcelona ha acollit una nova cursa de braus. Alguns taurins fins i tot s'han vestit de negre o han portat algun distintiu per expressar el "dol" per la futura desaparició de la tauromàquia al Principat. Els aficionats han vist la presència dels antitaurins ha estat una "provocació", però aquests pensen manifestar-se fins que no es faci efectiva la prohibició i quan també s'eradiquin els correbous.

02/08/2010 05:17 Drets i Llibertats

Els Mossos d'Esquadra custodiaven la zona per evitar que les disputes anessin més enllà de les mans. La Guàrdia Urbana, a més, regulava el trànsit de tots els vehicles que entraven a la ciutat per la Gran Via o bé que pujaven per Marina.
 
El cartell de la corrida comptava amb la presència dels toreros Juan José Padilla, Curro Díaz i Miguel Tendero. Fins a la Monumental s'ha acostat també un altre torero, en aquest cas per donar suport a la pervivència de la "Fiesta". Serafín Marín afirma haver patit la setmana més dura de la seva vida professional. Ha pensat de marxar fora de Catalunya, però ha posposat aquesta decisió per a més endavant.
 
Entre els taurins s'han vist senyeres, lemes com "Tripartit=Dictador", "Prohibir és menysprear la llibertat i la democràcia" o "Catalunya plural??? Jajaja Volem la nostra cultura taurina". També s'ha lluït una pancarta que era un clar advertiment dels taurins cap a algunes formacions polítiques. "A les urnes ens veurem" es llegia. 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid