Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Denuncien l'eliminació de servei d'autobús a Castellar del Vallès

 L'agrupació d'electors L'Altraveu de Castellar del Vallès ha denunciat el desmantellament del servei de transport públic d'autobús, que ha deixat sense transport habitual molt treballadors en ple estiu. El Servei Territorial de Ports i Transports de Barcelona, depenent de la Generalitat, ha eliminat provisionalment dues de les parades d'autobús de la carretera B-124 direcció a Sabadell, tot al.legant qüestions de seguretat, però sense oferir una alternativa al transport públic. L’Altraveu havia presentat anteriorment diverses propostes al ple municipal per millorar el servei de transport públic de Castellar.

 

04/08/2010 11:10 Política

L'Altraveu també ha exposat que el ple del 29 de gener de 2008 es va aprovar per unanimitat una moció perquè de la forma més immediata es pogués creuar la carretera B-124 sense córrer el risc de ser atropellat a les parades del bus de la zona industrial. Per resoldre aquest dèficit de seguretat vial ara s'han iniciat unes reformes a la carretera que deixa la ciutadania sense serevei d'autobusos.


 Els membres d'aquesta agrupació d'electors han denunciat que després de dos anys el govern local ha estat incapaç de trobar una solució a aquest problema mentre el Servei Territorial de Ports i Transports de Barcelona elimina provisionalment les parades d'autobús situades a la carretera B-124. El dia 2 d'agost els usuaris que van anar a esperar-se a les parades es van trobar amb el rètols penjats i veien com el bus els deixava a la parada.


En una nota L'Altraveu demana quin són realment els horaris durant el mes d’agosti  quina és la freqüència del cotxe de línia, i literalment denuncien que "És molt lamentable tot el que hem anat denunciant al llarg d’aquests anys en matèria de transport públic, ens consta que molta gent emet queixes però sense cap efecte. Aquesta assignatura pendent del govern no és una prioritat, com tampoc ho va ser pel govern anterior. És cert que hi ha responsabilitats que corresponen a altres administracions però això no eximeix que els responsables del municipi puguin actuar i emprendre accions per resoldre problemes tan bàsics i necessaris per la comunitat com aquest: l’accés digne al transport públic"

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid