Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Tarragona valora positivament la iniciativa d'abaratir el transport públic als estudiants

Havien presentat un prec a l'Ajuntament de Tarragona perquè garantís la gratuïtat als estudiants en el servei d'autobusos

La CUP de Tarragona ha volgut expressar la seva satisfacció per la iniciativa presa per la URV per tal que els estudiantsuniversitaris tinguin els abonaments de l'ATM un 10% més econòmics.Recorden que ja van dur a terme una reivindicació semblant que no va ser escoltada pel consistori i demanen a l'administració que sufraguindescomptes més elevats perquè acabin tenint la gratuïtat en el transport

17/07/2010 10:42 Territori

Després que la Universitat Rovira i Virgili, mitjançant el seu rector Francesc Xavier Grau, hagi anunciat un acord amb l'Autoritat Territorial de Mobilitat (ATM) del Campde Tarragona per tal que els estudiants universitaris tinguin un descompte únic del10% en els abonaments dels autobusos, la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Tarragona ha volgut valorar positivament la iniciativa.


A mitjans de febrer, de fet, la Candidatura presentava un prec a l'Ajuntament de Tarragona demanant precisament ajudes per part de l'administració per sufragarl'import del transport públic als universitaris ja que, en ser una universitat forçadescentralitzada obligava als estudiants una mobilitat en d'altres localitzacions injustificada. Concretament, es pregava la gratuïtat completa, entenent a més que sigaudissin d'una mobilitat suposarien un incentiu econòmic per a la ciutat.


Aquesta reivindicació es va fer conjuntament i arran d'una petició del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC), que llavors va iniciar una campanya quefinalment ha donat els seus fruits. Tanmateix, la CUP vol anar més enllà i exigeix a lesadministracions que facin del transport públic un servei gratuït com s'ha fet en d'altres zones, “si és que de debò es volt fomentar l'ús d'aquest transport i deixar ja de bandael privat, que a la nostra zona és predominant”.

Per saber-ne més:

La CUP de Tarragona demana la gratuïtat de l'autobús pels estudiants de URV. Llibertat.cat

Rànquings
  1. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. “Catalunya serà, CRISTIANA O NO, serà!”
  4. La ruptura inevitable: Espanya i Catalunya – autodeterminació en el complex segle XXI
  5. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  6. La República laica contra les ideologies de la desigualtat i el fanatisme embrutidor
  7. Fora fatxes del Fossar
  8. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  9. Manifestació a Maó per la pau i contra les bases de l'OTAN
  10. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid