Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Presentació dels actes del 28J a Vilafranca del Penedès

L'esquerra independentista de Vilafranca ha organitzat diversos actes al voltant del 28J, dia per l'alliberament lèsbic, gai, trans i intersex.
Enguany, han volgut centrar-se en la lluita per l'alliberament transsexual. I és que així com l'alliberament lèsbic i gai és una lluita que en els darrers anys s'ha aconseguit posar en primera línia, la lluita trans encara es troba en un segon pla i és per això, que aquest any s'insistirà en què la lluita contra la transfòbia és cabdal en la lluita per l'alliberament sexual.

22/06/2010 19:13 Drets i Llibertats
El lema que engloba el programa d'actes és prou clar 'La transsexualitat no és cap malaltia! Ni transfòbia ni homofòbia, llibertat sexual!' i com a novetat s'ha creat un blog on es podrà consultar el programa d'actes i trobar-hi informació àmplia de cadascuna de les activitats.
 
Els actes començaran el diumenge 27 a partir de les 7 del vespre al Casal Independentista El Cep on Endavant i l'Assemblea de Joves han organitzat la xerrada-taller 'Qüestionant i desafiant la cultura de la monogàmia' amb l'Arcadi Bages, activista de l'assemblea antipatriarcal Brot Bord i membre del col·lectiu llibertari Negres Tempestes.

El següent acte és la concentració del dilluns 28 a les 8 del vespre a la plaça de la vila. En acabar, es farà un pica-pica i es projectaran vídeos d'activisme contra l'homofòbia i la transfòbia al CI El Cep.

El diumenge 4 de juliol, també al Cep, la CUP ha organitzat una sessió de cinema amb crispetes a les 7 del vespre amb la projecció del film 'El vicari d'Olot'.

Els actes seguiran el dijous 8 amb una presentació de llibres organitzada per l'Assemblea de Drets Socials que començarà a les 8 del vespre a l'Escorxador. Miquel Missé, activista de Trans-Block i Gerard Coll, activista gai, ens parlaran dels llibres 'El gènere desordenat' i 'La voluntat i el desig'.

I per acabar, la CUP organitza al Cep una segona sessió de cinema amb crispetes pel diumenge 11 de juliol a les 7 del vespre amb el film '20 centímetres'.

També, les tres organitzacions fan una crida a participar el proper dissabte 26 de juny al bloc independentista de la manifestació per l'alliberament lèsbic, gai, trans i intersex que sortirà de la plaça Universitat de Barcelona a les 18:30 sota la proclama 'Sóc trans, no estic malalta!'.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid