Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Homenatge al Front Nacional de Catalunya a Vic

"L'homenatge al Front Nacional de Catalunya també vol ser un homenatge a Manuel Viusà, del que nosaltres, el casal independentista de Vic en portem el nom, que va ser un exemple de persona anònima que va portar una trajectòria polìtica i militant envejable"
El proper divendres, a les 8 del vespre a la sala del Temple Romà de Vic, sota el títol  “70 anys del Front Nacional de Catalunya (FNC) o el naixement de l´independentisme combatiu modern" amb la presència dels exmilitants del FNC de Robert Surroca, Agustí Barrera i Carles Sastre. L'acte està organitzat pel Casal Independentista Manuel Viusà

15/06/2010 22:49 Política

En aquest acte exposaran la història del FNC, les seves trajectories personals durant la militància clandestina i en especial la de Manuel Viusà pel seu paper tan important que va tenir dins aquesta organització i dins l´independentisme engeneral durant la seva vida.

En Pep Musté, membre del Casal, farà una breu introducció sobre el perquè porta el nom d´aquest militant l Casal, ja que aquest acte de memòria històrica també vé a ser un homenatge a aquesta persona anònima com va ser Manuel Viusà en el desè aniversari de l´ oberturadel Casal. Segurament serà l´acte més important dels fets durant aquest any, en record de Manuel Viusà, organitzats pel Casal o com a mínim és el que pretenen.


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid