Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La PDE convida els blocs i webs a difondre la manifestació del 30 de maig

La Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE) ha demanat als blocaires i als responsables d'altres tipus de webs de les Terres de l'Ebre dues possibles ciber-accions per difondre la manifestació del proper 30 de maig a Barcelona

La primera és penjar un gif en els blocs i les pàgines web, tot convocant els lectors i la resta d'internautes a la manifestació. Podeu aconseguir el gif dissenyat per la PDE clicant aquí. 

08/05/2010 17:42 Territori
La segona opció passa per adjuntar la mateixa imatge animada en els correus electrònics que la gent envie fins al 30 de maig. En funció del servei de correu electrònic que tingueu, això consisteix en copiar i ajuntar la imatge o bé en escriure http://ebre.net/imatges/CRIDA-MANI-220.gif en l'apartat "adjuntar imatge"
 
Recordem que La PDE ha convocat una manifestació a Barcelona el 30 de maig. L'objectiu de la protesta és exigir que els governs apliquen les normatives europees en matèria d’aigua per tenir uns rius vius, i especialment un règim de cabals mediambientals que protegeix l’Ebre i el seu entorn.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid