Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Olot ja té un 11,63% de participació amb el vot anticipat

 Olot ja ha recollit un 11,63% de participació amb el vot anticipat. La capital garrotxina ha obert els 21 col·legis electorals habilitats per la consulta amb total normalitat. A les 13.00, la organització donarà dades de participació. Aquests vots s'afegiran als l'11,63% vots anticipat secrets registrats fins ahir, una xifra que assegura un total de participació important.

 

 

25/04/2010 11:29 Política

La jornada electoral del referèndum sobre la independència del 25 d’abril es desenvolupant amb absoluta normalitat. Tal i com ha informat fa poca estona Garrotxa Decideix des de la seva web els 21 col·legis electorals habilitats per tal que els 27.633 olotins i olotines puguin exercir el seu dret a vot s'han obert sense incidències a les 9 del matí.

Aquests vots s'afegiran als l'11,63% vots anticipat secrets registrats fins al 24 d'abril, un dia abans de la celebració de la consulta. Al llarg del dia el cos de gestió electoral, La Garrotxa Decideix, farà públic un avançament sobre la participació electoral (a les 13, a les 18 i a les 20:15 hores) i, més tard, proclamarà els resultats definitius de l'escrutini. La seu central de la consulta s'ha habilitat al Centre Catòlic de la plaça Pia Almoina d'Olot.

Per saber-ne més

Anar-hi, anar-hi i anar-hi… cap a la tercera onada de consultes sobre la Independència

28F: Seguiment minut a minut
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid