Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Més del 30% de la població de Tagamanent ja ha exercit el dret a decidir

La Plataforma Tagamanent Decideix, que és la comissió organitzadora local de la consulta sobre la independència d’aquest 25 d’abril, ha anunciat que més d’un 30% de la població de Tagamanent ja ha exercit el dret a decidir als voltants de les 12 del migdia, comptant amb un 12% de vot anticipat.

L’únic col•legi electoral del municipi, situat a la Casa de la Vila, ha acollit una bona afluència de tagamanentins que han anat acudint a les urnes al llarg del matí. Alhora, els participants han pogut gaudir d’un esmorzar popular que ha comptat amb l’aportació de productes locals.

25/04/2010 14:00 Política
Els membres de la Plataforma Tagamanent Decideix fan una valoració molt positiva sobre la participació a la consulta, alhora que destaquen la importància del vot anticipat que ha possibilitat exercir el dret a vot a persones que viuen allunyades del col•legi electoral i sobretot a la gent gran, tenint en compte que Tagamanent és un municipi disseminat i de gran extensió territorial, malgrat ser una de les poblacions més reduïdes del Vallès Oriental.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid