Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Blanes proposa un debat obert sobre el projecte urbanístic "l'illa Isozaky"

El proper divendres 23 d’abril a les 20h a la Casa de la Cultura de Blanes
La CUP de Blanes  proposa un debat obert a la ciutadania sobre l’Illa de Isozaky (o illa de Blanes), un dels projectes urbanístics que més han donat de parlar en els darrers anys a la nostra vila. Amb aquest acte públic, la formació vol oferir una visió sobre el tema que serveixi com a punt de partida per plantejar un debat on recollir i contraposar diferents punts de vista i enriquir les propostes. 

19/04/2010 15:35 Territori
La CUP de Blanes enten la participació ciutadana, el debat obert i la presa conjunta de decisions com a base per a qualsevol procés democràtic. Per aquest motiu convidem als ciutadans, entitats, organitzacions, associacions de veins, col.lectius... a participar d’aquest nou Punt de Trobada, amb la finalitat d’intercanviar opinions, reflexions i generar debat popular sobre el model de poble que volem els blanencs i blanenques.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid