Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Auditori de Girona s'omple de gom a gom per encoratjar la participació el proper 25A

A Ulldecona i Alcanar hi haurà una urna simbòlica a disposició dels valencians que vulguin votar. Cinquanta observadors internacionals vetllaran les votacions. ILP al Parlament per convocar un referèndum sobre la independència.
Ahir al migdia, l'Auditori de Girona va aplegar un acte multitudinari d'inici de campanya de les consultes sobre la Independència que es faran el proper 25A a gairabé 200 municipis del Principat.

12/04/2010 02:13 Política
A l'acte hi van haver parlaments de Joel Joan, Alfred Bosch i el diputat flamenc Jan Jambon. A més a més, s, representants de les plataformes de Reus, Granollers, Ulldecona, Cornellà i Girona han fet una crida a la participació el proper 25A.
 
L'escriptor barceloní Alfred Bosch, que diu que sent enveja de Girona perquè pot votar, va afirmar que "fins i tot els arbres de la Devesa, les pedres i les mosques de Sant Narcís votaran" el 25 d'abril
 
El representant d'Ulldecona, a la comarca del Montsià, ha anunciat que el 25A tant a Unlldecona com a Alcanar hi haurà una urna simbòlica a disposició dels valencians que vulguin votar.
 
L'acte ha acabat amb una actuació de la companyia elèctrica Dharma i el cant de "Els Segadors". 
 
Abans de l'acte, unes tres-centes plataformes locals han decidit sumar esforços per recollir 220.000 signatures i presenten al Parlament una iniciativa popular (IP) per organitzar un referèndum sobre la independència de Catalunya. L'estratègia és fer servir la llei de consultes que va aprovar la cambra baixa el mes de març passat, i així poder estendre les votacions arreu del país. La intenció de la coordinadora és començar a recollir firmes el proper 25 d'abril, quan diversos municipis celebraran votacions sobre la independència de Catalunya, i abans que acabi la legislatura presentar la IP. 
 
Per saber-ne més:
 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid