Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El bloc de "Balaguer Decideix" aplega informació dels municipis de Ponent que decidiran el 25A

Els municips la Noguera, Balaguer i Preixens decidiran el proper 25A, en canvi, la Sentiu de Sió ho farà el dia 9 de maig coincidint amb les Festes del Roser. Altres localitats de la comarca com Tèrmes i Vallfogona han preferit ajornar la celebració de la consultes de moment.
Dissabte passat, Balaguer Decideix va presentar al Consell Comarcal el videoclip Ves què hi farem!, dirigit per la Maria Tuset a partir de la cançó de Santapau & Mahoni.

13/04/2010 02:01 Política
Es tracta d’una cançó que parla amb ironia de la situació que viu Catalunya actualment i de la possibilitat de la seua independència. Per la coincidència en el temps des de la plataforma Balaguer Decideix vam pensar que la cançó podria ser interpretada com un himne de la consulta del 25 d'abril.
 
Divendres passat es va estrenar el local electoral de Balaguer Decideix. L'espai està ubicat al carrer la Banqueta número 3, a tocar del pont nou, i estarà obert tots els dies a la tarda. Per facilitar el vot als balaguerins que no siguin a Balaguer el dia 25, s'ha habilitat en aquest local un espai reservat on es podrà votar anticipadament de dilluns a divendres durant els quinze dies de campanya.També s'hi pot recollir sobres de votació i paperetes en tots tres sentits, per tal que tothom pugui sortir de casa el dia de les votacions amb el sobret preparat. 

Demà  a les 2/4 de 9 del vespre l'Elisenda Paluzie, degana de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona, i la Montserrat Nebrera, catedràtica de dret constitucional de la Universitat Internacional de Catalunya, debatran sobre la independència de Catalunya a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Balaguer.


Paluzie defensarà el Sí a la independència, i Nebrera el No. Postures oposades però una cosa en comú: donar arguments perquè el 25 d’abril a Balaguer es pugui votar en llibertat.

La Plataforma Balaguer Decideix ha organitzat aquest acte amb la finalitat que puguem conèixer tots els arguments necessaris abans de decidir el sentit del vot, ja sigui a favor de la independència de Catalunya, en contra, o bé en blanc.
 
La plataforma encarregada d'organizar-la a aquest municipi de la Noguera s'anomena 'Preixens, Pradell i Ventoses Decideixen' i tirarà endavant amb la consulta als tres pobles que conformen el municipi.


 
 
 
 
 
 
 
La comissió organitzadora de la consulta sobre la independència a la Sentiu de Sió va donar a conèier el tret de sortida a la campanya de les votacions amb la foto de grup dels membres de la plataforma.

 La foto també ha servit per a donar a conèixer el dia que es faran les votacions, el dia 9 de maig coincidint amb les Festes del Roser, a diferència dels altres municipis de la comarca que estan preparant la consulta per al 25 d'abril.
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid