Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Accions de protesta convoquen a l’1 de maig a Canals

Atacades seus bancàries, Servef i seus de partits polítics
Durant la setmana passada s’han realitzat en diverses localitats valencianes accions de protesta convocant a la manifestació que se celebrarà el proper dissabte 1 de Maig a la localitat de Canals (la Costera) i que està convocada per desenes de col·lectius juvenils del País Valencià.

19/04/2010 22:53 Laboral
Entre altres accions, destaquen les que s’han realitzat contra una oficina de la CAM a Elx, on es realitzà una pintada amb el lema "Culpables de la crisi"; les oficines del SERVEF de Llíria i Cullera, on es llançà pintura roja i es col·locà una pancarta amb el text "1’5 milions de parts als Països Catalans. L’1 de Maig, totes a Canala" o la pintada que es realitzà contra la seu del PSOE d’Elx.

Els Col·lectius Juvenils del País Valencià  consideren que els bancs i caixes d’estalvi, el Govern Espanyol i el govern autonòmic, els partits polítics parlamentaris, els sindicats grocs, les ETT, els INEM i demés organismes de Treball són els responsables de l’actual crisi capitalista que ha condemnat a més d’1 milió persones del País Valencià a l’atur; i a la resta, a una situació de precarietat laboral, sous mínims i contractes temporals.
 
Una situació que, si més no, encara s’agreujarà més amb el nou projecte de Reforma Laboral impulsat per la patronal, apunten els col·lectius.            
 
Davant d’aquet panorma de crisi social i ofensiva del capitalisme, els joves del País Valencià han decidit organitzar-se i visualitzar "els culpables de la crisi, del capitalisme i de la seua misèria."
 
És per això que s'han realitzat aquestes accions, perquè "no estem disposats a patir les conseqüències d’una crisi que no hem generat, ni d’un model econòmic i social que no hem escollit".
 
I encoratgen als joves del País Valencià a organitzar-se per tal de  "construir una alternativa juvenil que aporte solucions als problemes als que els empresaris i els seus partits i sindicats ens han avocat."
 
 
Per saber-ne més:
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid