Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Independents per Salt apel·la a la unitat del poble treballador saltenc

Ramon Muñoz, regidor d'Independents Per Salt i membre de la CUP, ha alertat de la previsible fractura que pot produir-se a la població, i en aquest sentit apel·la a la unitat del poble treballador, sigui quin sigui el seu origen, amb l'objectiu de poder viure amb dignitat.

Muñoz també rebutja les opcions incendiàries i oportunistes, que “únicament pretenen reforçar-se amb les desgràcies dels altres”.

05/03/2010 01:42 Política

 

En un posicionament fet públic avui, el regidor Ramon Muñoz argumenta que les fotografies triomfalistes dels darrers dies són insuficients per resoldre la situació, ja que els problemes continuen.

Responsabilitza del problema sobretot al model de creixement que ha seguit Salt -impulsat per les institucions- i que concentra la pobresa i fomenta la massificació, tot agreujant la pressió sobre les classes populars més febles.

 

Per la seva banda, el portaveu de la CUP de Girona, Jordi Navarro, ha afirmat que Girona no pot desentendre's de la problemàtica que afecta a Salt, perquè té una responsabilitat històrica envers la vila ja que mai ha volgut assumir tots els reptes urbanístics i demogràfics que també li afectaven.

Girona ha elititzat algunes zones i sectors de la ciutat, fomentant d’aquesta manera l’expulsió de població i la massificació a Salt.

Per altra banda, Navarro carrega contra "alguns mitjans de comunicació irresponsables", que han utilitzat els fets dels darrers dies per fer-ne un “xou mediàtic”.

Finalment, apel·la al diàleg a tots els nivells i emplaça a tothom a treballar per la convivència i l'arrelament, també en alguns barris de la ciutat de Girona.

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid