Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El SEPC homenatja l'Ovidi Montllor a la Universitat de València

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha organitzat un homenatge a la figura d'Ovidi Montllor a la Universitat de València.

L'acte tindrà lloc aquest dimarts a partir de les dotze del migdia. A les 12h. a la Sala de Juntes de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació (Av. Blasco Ibàñez 32) es realitzarà una conferència sobre la vida d'Ovidi Montllor, a càrrec de Núria Cadenes, autora de la biografia "l'Ovidi", i Pau Alabajos músic i president del Col·lectiu Ovidi Montllor (COM).

29/03/2010 22:26 Cultura

A les 18h. a la Sala Sanchis Guarner de la mateixa Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació (Av. Blasco Ibàñez 32) es realitzarà un concert homenatge amb l'actuació de Naia, Autòmats, Lluís Vicent, Hugo Mas, Toni de l'Hostal, Miquel Pujadó, Doctor Dropo, Andreu Valor, Rafa Xambó, Carles Enguix, Xavier Morant, Batà, Al Tall, Pau Alabajos i Obrint Pas.

El concert compta amb la col·laboració del Servei de Política Lingüística (SPL), Col•lectiu Ovidi Montllor (COM) de músics i cantants en valencià, i la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació.

Acte al Facebook

Homenatge a Ovidi a la Facultat de Filologia de la Universitat de València 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid