Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"Penedès Decideix" coordinarà els municipis de la "vegueria" que aplegan les consultes del 25A

Penedès Decideix es presentarà demà a la tarda en un acte a Sant Sadurní d'Anoia, una de les poblacions que prepara la convocatòria.
Coordinarà els municipis de l'Alt Penedès, el Garraf i l'Anoia on estan cridats a participar unes 70.000 persones el proper 25 A i on s'intal·laran una vintena de meses de votació i que aplegaran més de 300 voluntaris.

28/03/2010 23:44 Política
També compta amb el suport de representants electes de pràcticament tot l'arc polític representat en els consistoris d'aquestes comarques, així com de més de 100 entitats cíviques, culturals, folklòriques, esportives i polítiques. El col·lectiu que va néixer per ajudar els petits municipis amb problemes d'infraestructura disposa d'un lloc web on difondrà tots els actes de la campanya.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid