Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
TVE emetrà un reportatge sobre macroabocador de Llanera

En aquest enllaç es pot veure un avanç que TVE ha penjat a la seua web. 

Els propers 25 i 28 de febrer, TVE emetrà el programa especial de televisió sobre el projecte del macroabocador de Llanera de Ranes.

17/02/2010 11:53 Territori

 

Amb el títol 'Esto huele mal', un grup de reporters de la cadena estatal conten l'experiència viscuda en la localitat el passat 14 de gener, quan assistiren a una reunió convocada per la Plataforma no al 'Macrovertedero de Llanera', amb la finalitat de gravar un especial per al programa 'El escarabajo verde'. 

Al documental s'explica tota la polèmica nascuda arran del projecte de construcció d'una planta de tractament de residus. La ubicació triada és l'extrem del terme municipal i més pròxim a altres municipis, que patirien les conseqüències, sense la compesació econòmica que s'endú Llanera.

En aquest audiovisual d'Aurora Redón i Eduardo Laplaza podrem escoltar totes les veus, les de la plataforma anti-abocador i la del govern municipal.

Font: Aramultimedia.com

Per saber-ne més:

Identificacions a La Costera  Llibertat.cat

Identificacions i denúncies als manifestants contra el macroabocador de la Llanera 

 
Centenars de persones es manifesten a Xàtiva contra l'abocador de Llanera 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid