Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Arriba una nova edició del Tirant de Rock

El proper divendres 26 de febrer la música en valencià sonarà amb força al nostre país: 11 concerts, 9 ciutats. Acció Cultural del País Valencià (ACPV) organitza un any més un esdeveniment musicals que compta ja amb 18 edicions.

L’abril de 1992 es va celebrar la primera edició del Tirant de Rock. Acció Cultural del País Valencià va decidir apostar fort per la música en català amb la constitució d’una plataforma per tal de difondre els treballs dels joves grups.

18/02/2010 00:31 Cultura

 

L'entita volia posar en contacte a músics d’arreu del nostre territori, ampliar i consolidar un públic cada vegada més nombrós, i difondre i projectar la creació musical en la nostra llengua.

Tirant de Rock és una proposta hereva de tota la feina que s'ha vingut fent des d'ençà, però també dels centenars de concerts que a les seues diferents seus territorials ACPV ha organitzat al llarg del temps.


"Conscients que vivim en una situació estranya, on la cultura pròpia necessita obrir-se pas en un entorn de veritable excepció, ens plantegem la nostra tasca com l’aportació a una feina col·lectiva", assenyala l'ACPV, que dóna suport "a la feina de militància quotidiana que representa encara avui en dia fer i escoltar música en la llengua del nostre país".


"Volem anar bastint amb cançons un ample ordim de complicitats que mantinguen la nostra cultura ben viva", manifesta.


Programació del Tirant de Rock d'enguany:

programacio

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid