x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
80 municipis donen el tret de sortida a la segona onada de consultes

80 municipis han obert a les nou d'aquest matí les urnes per a les consultes independentistes.

Fins a 290.012 persones de més de 16 anys estan cridades a votar aquest diumenge en la segona de les onades de consultes independentistes després de la jornada del passat 13 de desembre i el precedent d'Arenys de Munt del 13 de setembre.

28/02/2010 09:45 Política

 

Aquest municipis, ubicats en 25 comarques, han habilitat un total 257 meses en 128 col·legis electorals. El Vendrell (Baix Penedès), d'uns 35.000 habitants, és el municipi més gran on es fa la consulta, mentre que el més petit és Sales de Llierca (Garrotxa), amb un centenar.


La comarca que concentra més municipis on s'hi fan consultes és el Baix Empordà, on hi haurà consultes en nou localitats amb un padró amb dret a vot de 46.429 persones.

Poden votar els que puguin donar fe del seu veïnatge en els municipis on es fa la consulta. Una comitiva d'observadors internacionals encapçalats pel diputat sard Gavino Sale acreditaran que les consultes d'aquest 28F es fan sota els mateixos paràmetres i protocols que les del 13D, que ja van ser elogiades pels observadors externs.

28F: Seguiment minut a minut 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid