Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
200 persones participen a l'homenatge a Ovidi Montllor al Camp de Túria

Aquest darrer divendres 19 de febrer conclogueren les Jornades en Homenatge a l’Ovidi Montllor a la Pobla de Vallbona.

Unes Jornades amb les quals, sota el títol “I serà un mes que durarà anys”, des de l’Assemblea de Joves del Camp de Túria han volgut retre, amb les més de les dues-centes persones que s’aproparen als diversos actes organitzats, un xicotet homenatge a l’Ovidi Montllor.

24/02/2010 11:42 Cultura

 

Les Jornades començaren el passat dissabte 13 de febrer a Llíria amb una xerrada a càrrec dels programes de ràdios comarcals Benzina i Sintonitza’t sobre el present i futur de la música en valencià, per tal d’acabar amb un debat on els assistents a la xerrada pogueren contrastar els diferents punts de vista sobre la situació de la música en català així com per parlar sobre les dificultats de la seua difusió.

En acabar la xerrada les assistents pogueren gaudir d’un sopar popular per tal de donar pas a l’actuació del cantautor penedesenc Cesk Freixas, qui presentà el seu últim treball “la mà dels qui t’esperen” en una actuació que omplí de gom a gom el Casal Jaume I de Llíria.

L’acte de cloenda de les Jornades es realitzà el passat divendres 19 de febrer al pub Nit de Sons de la Pobla de Vallbona amb la presentació de “l’Ovidi”, la pel·lícula sobre l’Ovidi Montllor a càrrec del seu director, Octavi Masià. Després d’un sopar popular, els assistents pogueren gaudir del concert del cantautor barceloní Jordi Montañez, i del grup valencià Naia, qui ens presentà el seu primer disc “Joc d’emocions”.


Amb aquestes Jornades, des de l’Assemblea de Joves del Camp de Túria, al mateix temps que es reafirma "en el nostre compromís per oferir alternatives d’oci per al jovent de la comarca", han volgut marcar "un punt i a part", el qual vol esdevindre en referència a l’Ovidi Montllor; un cantautor, poeta i actor amb un importantíssim treball artístic, compromès amb el seu país i la seua gent i que, enguany, fa 15 anys que se’n va anar de vacances.

Per a saber-ne més:

L'Assemblea de Joves del Camp del Turia organitza un homenatge a Ovidi Montllor  - Llibertat.cat

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid