Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Exposen l'obra artística al carrer per denunciar la manca d'equipaments culturals públics

Amb l'objectiu d'exhibir la vitalitat cultural del barri de Benimaclet i denunciar l'absència d'infraestructures que canalitzin la creativitat cultural del veïnat, el Grup Promotor per la Llar de la Cultura ha organitzat les I Jornades de Cultura al Carrer de Benimaclet.
 
Les jornades tindran lloc aquest dissabte 16 de gener des de les 12 del migdia fins a l'hora de dinar. Els artistes de benimaclet exposaran públicament les seves creacions en 5 cantons del barri. D'aquesta manera alhora que exposaran la seva obra, denunciaran que no tenen cap altre lloc que no sigui el carrer per poder manifestar-se artísticament.

13/01/2010 09:53 Cultura


El Grup Promotor per la Llar de la Cultura de Benimaclet està formada per diverses organitzacions que hi participen, com ara Endavant, Maulets i el Centre Social Terra de Benimaclet. L'associació està pensada per reivindicar, treballar i resoldre la carència d'una casa de la cultura al barri, una demanda molt arrellada entre els veïns i que l'ajuntament de València no ha volgut resoldre en els darrers 15 anys.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid