Exposen l'obra artística al carrer per denunciar la manca d'equipaments culturals públics

Amb l'objectiu d'exhibir la vitalitat cultural del barri de Benimaclet i denunciar l'absència d'infraestructures que canalitzin la creativitat cultural del veïnat, el Grup Promotor per la Llar de la Cultura ha organitzat les I Jornades de Cultura al Carrer de Benimaclet.
 
Les jornades tindran lloc aquest dissabte 16 de gener des de les 12 del migdia fins a l'hora de dinar. Els artistes de benimaclet exposaran públicament les seves creacions en 5 cantons del barri. D'aquesta manera alhora que exposaran la seva obra, denunciaran que no tenen cap altre lloc que no sigui el carrer per poder manifestar-se artísticament.

13/01/2010 09:53 Cultura


El Grup Promotor per la Llar de la Cultura de Benimaclet està formada per diverses organitzacions que hi participen, com ara Endavant, Maulets i el Centre Social Terra de Benimaclet. L'associació està pensada per reivindicar, treballar i resoldre la carència d'una casa de la cultura al barri, una demanda molt arrellada entre els veïns i que l'ajuntament de València no ha volgut resoldre en els darrers 15 anys.