Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El 13-D al Ripollès, la consulta per la independència comarca a comarca

Vallfogona de Ripollès ha estat el primer municipi del Ripollès on s'ha pogut votar. I és que aquest dissabte al vespres -de sis a vuit- s'ha permès el vot anticipat. Ho han fet un total de 14 persones que representen el 7% del cens electoral. Un aperitiu d'una jornada que es preveu històrica.

Pardines, Planoles, Ribes, Ripoll, Toses i Vallfogona celebraran aquest diumenge consultes sobre la independència al Ripollès. Un total de 12.077 persones majors de 16 podran exercir el vot. Quatre dels cinc pobles s'han aplegat a l'entorn de la La plataforma Vall de Ribes Decideix!. Un dels objectius de la plataforma és superar el 40%, ja que així consideren que es donarà validesa moral als resultats i suposarà un toc d'atenció als governants. A Ripoll, l'associació 'Ripoll, bressol de Catalunya, decideix!' va sorgit amb l'objectiu de convocar una consulta popular sobre la independència de Catalunya el 13 de desembre, després que l'ajuntament aprovés una moció sobre aquesta qüestió el 29 de setembre.

 

13/12/2009 04:48 Política
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid