Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Primer pas per tenir una xarxa d'horts urbans a Vilafranca del Penedès

L’Ajuntament ha fet el primer pas per crear una xarxa d’horts urbans, a instàncies de la CUP de Vilafranca del Penedès. El primer es crearà l’any que ve a la zona enjardinada del sector Melió Residencial, amb el vist-i-plau veïnal, i quatre escoles de la vila (Mas i Perera, l’Espiga, Montagut i Baltà Elias) s’han interessat a tenir alguns hortets dins els seus recintes. Altres possibles ubicacions futures seran l’Hort de Cal Gallina (entre General Cortijo, Amàlia Soler i Cal Bolet); un altre entre el Pati del Gall, Nord i la carretera d’Igualada; i a la Masia de ca l’Alayo. També se’n preveuran en futurs desenvolupaments urbanístics com ara al Domenys III o la Pelegrina.

 

21/11/2009 09:04 Territori
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid