Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Intersindical publica un llibre sobre els drets dels treballadors adreçat als nouvinguts

El sindicat nacional i de classe ha editat elllibret “Si treballes, tens drets” en sis idiomes per tal d’arribar amb major facilitat a la població nouvinguda als Països Catalans. Les llengües escollides han estat el català, el xinès, el quítxua, el romanès, l’anglès i el francès i el contingut consta d’un resum dels drets que, com a treballadores i treballadors, ens emparen per mitjà de la legislació laboral i social i els convenis col·lectius, independentment de si se’ns ha donat d’alta a la Seguretat Social.

04/11/2009 21:35 Laboral

Tal com destaca la presentació del llibret, aquelles persones nouvingudes que arriben a casa nostra amb voluntat d’assolir una vida millor han de poder esdevenir “ciutadans i ciutadanes de ple dret”, un procés en el qual el món del treball hi juga un paper essencial, “com a element bàsic per permetre la plena integració d’aquestes persones a la nostra societat”. Per aquest motiu, és essencial que, per fer-los partícips de la construcció de la societat que desitgem, primer “coneguin els seus drets laborals, que participin de la vida sindical, que hi diguin la seva” i així “puguin dibuixar amb nosaltres el futur de justícia social i llibertats nacionals pel qual treballem”.

Les edicions impreses del llibret es poden recollir per les seus del sindicat i, segons el nivell d’acollida d’aquesta eina, des de la Intersindical-CSC se n’editarà una segona versió que reculli la mateixa informació en altres llengües.

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid