Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Un centenar de persones constitueixen una comissió per organitzar la consulta a Vilanova i la Geltrú

Recordem que l'Ajuntament va rebutjar la moció amb els vots dels regidors del PP i del PSOE, però sobretot per l'abstenció d'Inciativa per Catalunya, a  favor van votar els regidors de la CUP, ERC i CiU. A partir d'aquell moment, l'entitat cultural Desperta! va cercar complicitat entre el moviment associatiu de la població.
Dissabte passat, un centenar de persones es van aplegar al local dels Bordegassos de Vilanova i la Geltrú per constituir  la Comissió Organitzadora de la Consulta Popular sobre la Independència a la població. A l'assemblea, l'Associació Cultural Desperta! va donar compte de la feina feta des del dia de la presentació de la iniciativa i va exposar la seva visió de quina podia ser l'estructura i el funcionament de la Comissió Organitzadora. A partir d'aquesta reunió, l'entitat deixa d'encapçalar el procés i passa a treballar-hi com una entitat més.

28/09/2009 00:36 Política

L'assemblea va decidir que la Comissió Organitzadora estarà formada per tres grups de persones: una comissió de coordinació, que serà la cara visible de l'organització i coordinarà les tasques de tots els altres grups; diverses comissions de treball, que centraran la seva tasca en algun aspecte concret de l'organització de la consulta (infraestructura, economia, etc.); i finalment, un tercer grup de persones -segurament el més nombrós-, que seran els voluntaris que hauran de treballar el dia de la consulta en tasques molt diverses: constitució de les meses, coordinació, infraestructura, etc.

La tasca de la Comissió és organitzar la consulta i garantir la màxima participació de la ciutadania. És necessari, per tant, que treballi amb absoluta neutralitat i independència, sense orientar en cap moment el vot ni cap al sí ni cap al no. Per tal de garantir el màxim ressò de la consulta, la Comissió intentarà coordinar la seva feina amb la resta d'iniciatives similars que s'estan organitzant fora de Vilanova.

La Comissió de coordinació sorgida de l'assemblea, que estarà formada per 11 persones, es posarà a treballar immediatament per tal de poder iniciar el procés i formar tan aviat com sigui possible les diverses comissions de treball, en què participaran les persones que han manifestat el seu desig de col·laborar en l'organització de la consulta.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid