Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP emplaça la ciutadania a impulsar una consulta després de saber-se el rebuig de la Paeria

La CUP de Lleida fa una crida a la ciutadania de Lleida a impulsar una consulta popular i anuncia que, com fa en altres municipis propers com Balaguer, participarà i reforçarà aquelles iniciatives sorgides de la societat civil encaminades a la realització d’una consulta popular sobre la independència, posant especial accent en la defensa dels Països Catalans com a marc de decisió. En aquest camí el dia 7 d’octubre el regidor de la CUP d’Arenys de Munt i impulsor de la Consulta en aquell municipi, Josep Maria Ximenis, durà a terme una xerrada a l’Ateneu Popular de Ponent per exposar el procés dut a terme en aquella vila.  Després de que el ple de la Paeria, amb un acord a “la basca” del PP i PSC-PSOE, ha rebutjat avui la moció presentada per ERC que recollia l’esperit de la proposta de moció presentada per la CUP a la Paeria el 2 de setembre.
 

25/09/2009 22:04 Política

Per a la CUP,  el PP i el PSOE mantenen una confluència ideològica sense escletxes en la defensa de la unitat d’Espanya. També remarca que ambdós partits neguen a la ciutadania la participació en la vida política de la ciutat, mes enllà de les eleccions municipals cada 4 anys. Des de la CUP entenen que el que haurien d’haver fet aquests partits, si realment defensessin una democràcia participativa, es demanar el no enlloc de negar la celebració d’aquesta consulta.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid