Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El català la vuitena llengua en més activitats als blocs i la quinzena a la Viquipèdia

El català és el vuitè idioma del món amb més activitat als blocs i el quinzè a la Viquipèdia, la popular enciclopèdia electrònica, el que demostra "una presència a la xarxa molt superior al pes demogràfic dels seus 10 milions de parlants". El director de Linguamón - Casa de les Llengües, Antoni Mir, assegura que el català gaudeix de "bona salut" a Internet. Mir, que ha inaugurat el I Simposi Internacional sobre Multilingüisme i Ciberespai, ha destacat que aquesta gran activitat del català en la xarxa és molt superior al pes demogràfic dels seus parlants. Mir considera que Internet "no tornarà a ser mai més" un territori exclusiu de l'anglès perquè la xarxa "obre portes increïbles al multilingüisme" i afegeix que s'està produint una "eclosió" de les llengües minoritàries a la xarxa.
 

30/09/2009 11:51 Comunicació
El director de la Casa de les Llengües anima que el català "ocupi els nous espais que es van creant a Internet", com Youtube o les xarxes socials, i apunta a la "gran activitat" dels catalanoparlants a la xarxa per a aconseguir-lo, segons informa El Trinagle
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid