Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Impresionant xiulada a l'himne espanyol al partit Barça-Athlètic

Xiulada als reis i "We are nations of Europe, good bye spain" en una pancarta a Mestalla.

El partit ha finalitzat amb el següent resultat: Athlètic 1 - Barça 4 

"Abans que ambdós equips saltessin al terreny de joc es va desplegar una pancarta en la qual es podia llegir: "We are nations of Europe, Good Bye Spain". Els crits dels aficionats apaguen l'himne espanyol mentre els monarques s'esforcen a somriure i saludar. TVE amaga la protesta TV3 ha minimitzat els fets.  Recull de premsa al fòrum del Racó Català

Última hora 14/05/09/13h: Cesat el Cap d'Esports de Televissió Espanyola.

13/05/2009 00:59 Internacional

 TVE va tallar la retransmissió amb el camp.: Catalunya Acció i ESAIT havien convocat una protesta en el moment que sonés l’himne espanyol.

 TVE va tallar la retransmissió amb el camp al començament de la trobada en el moment que ambdues aficions responien amb una xiulada a l'himne espanyol i va traslladar la connexió primer a Bilbo i, després, a Barcelona. En el descans, la televisió pública espanyola va decidir emetre en diferit el moment suprimit i va atribuir el succeït a un "error humà". -GARA

Imatges de la Roda de Premsa on els representants d'ESAIT, Euskal selekzioaren Aldeko Iritzi Taldea - Grup d'Opinió a favor de les Seleccions Basques, admeten que la Plataforma pro seleccions Catalanes no ha volgut sumar-se a la convocatòria. [Declaracions a RAC1 del vicepresident de la Plataforma Proseleccions Catalanes, Sr. Sergi Blázquez]

 Premsa prèvia al partit de hui:

Reacció mediàtica espanyola

A la premsa digital espanyola s’ha produït una reacció molt important (El Mundo, ABC, La Razón, la COPE, Las Províncias, etc.) com a resposta a la conferència de premsa realitzada ahir dia 11 de maig a Barcelona per Catalunya Acció i ESAIT. Si voleu llegir totes les reaccions només cal que poseu les tres paraules Catalunya Acció Esait en qualsevol cercador.

Contrapunt Josep Antoni Vilalta i Coletes.. Torà, Països Catalans

Hi ha un bloc on es demana explícitament a TV3 que no censuri la xiulada al Borbó.

 Tots aquests intents de fer callar les veus i els xiulets antimonàrquics i/o antiespanyolistes evidencia la feblesa d’una institució que volen fer-nos creure inamovible però que trontolla a la més mínima crítica. Recordeu la repressió desfermada fa un any i mig pel tema de la crema de les fotos. Recordeu també, els que tingueu una incerta edat, tot l’enrenou que va originar-se fa quinze anys amb motiu d’una classe magistral de Quim Monzó, al programa Persones Humanes de TV3, on explicava quin era el paper de la reialesa. En aquella ocasió Monzó explicava que a les guarderies reials ensenyaven als futurs reis a diferenciar “els regnes” de “les regnes”. Podeu veure’n el vídeo penjat en aquesta entrada: Que Sa Majestat ens perdoni. El que no explicava Monzó és si als cadells de rei també els ensenyaven a diferenciar entre “la final” i “el final”. Els convindria; així podrien referir-se correctament a la final de la “seva” copa, que es juga avui, o al seu final, que ja s’apropa.  

 Per saber-ne més:

 • Pàgina web oficial del FC Barcelona
 • Pàgina web oficial de l'Athletic Club de Bilbao.
 • Rànquings
  1. Fa 15 anys que ens va deixar Lluís Maria Xirinacs
  2. Què ha après l’independentisme de l’Operació Garzón?
  3. La tenista Paula Badosa demana disculpes per dir que el català no és una llengua
  4. Si els fills de puta volessin...
  5. Guanyem Girona lamenta que es deixin al calaix una tercera part dels diners del programa Aixequem Persianes
  6. Tomàs Sayes: "Ens pot la frustració i la sensació de derrota i no som capaces de veure més enllà i valorar els èxits que hem aconseguit. L’Estat si que ho té present i per això continua amb l’ofensiva"
  7. Arruix Borbons-Recuperem Marivent convoquen el 239è Cant dels Ocells davant del Palau
  8. "Háblame en español" Agressió lingüística acaba amb la política discriminatòria d'una empresa a València
  9. Rosalia 92
  10. Èxit de la mobilització Ponts per la Independència que fins demà es realitza a diverses carreteres del país
  Segueix-nos
  Subscriu-te al butlletí
  (cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid