Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Molt Honorable Francisco Camps ha declarat en el TSJV

 Camps  afirma estar "molt satisfet i content" després de declarar. El TSJV manté com a imputat al President de la Generalitat.

Declaracions dels imputats per suborn, davant de l'allau de mitjans de comunicació a la porta del Palau de Justícia de València. Betoret abandona el TSJCV somrient i sense fer declaracions.  Més de vint alts càrrecs del Govern compareixen al jutjat. ENFRONTAMENTS: Tensió entre el 'Yes, we Camps' i el 'Camps, a la presó'.

Contrapunt-"País de governants corruptes vestits de diumenge, amb l'irònic títol de Molt Honorable..."  poema "Comptat i debatut" de Pau Alabajos

20/05/2009 01:38 Política
  

Francisco Camps espera que el judici pel "cas Gürtel" "vagi tan ràpid i tan bé com sigui possible" 3/24 IMATGES

A les portes del TSJCV l'esperaven els tres vicepresidents del Consell, Vicente Rambla, Gerardo Camps i Juan Cotino, així com l'alcaldessa de València, Rita Barberá, que havia arribat uns minuts abans i que també l'ha acompanyat a la sortida. Cotino, ha assenyalat que hi són "per dir tota la veritat" i ha expressat "tot el suport al president"

                            La Batllesa de València, Rita Barbera sota sospita

L'alcaldessa de València, Rita Barberá, va afirmar avui que havia "moltes ganes" de vincular el seu nom al 'cas Gürtel' i va assegurar que ja ha encarregat a qui li ha semblat "oportú" que estudiï si hi ha alguna intencionalitat en les informacions periodístiques que apunten que el secretari general de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), Álvaro de la Cruz, va adjudicar a Special Events diversos actes en 1999 i 2003, durant el període en el qual Barberá estava al capdavant d'aquesta entitat. La Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) ha donat ordre "de fiscalitzar absolutament totes les factures per si hagués alguna més", en relació a l'adjudicació de contractes a empreses vinculades a la xarxa liderada per Francisco Corretja i investigades per la Justícia.

Ahir Ricardo Costa va declarar durant una hora i cinc minuts davant el jutge, i va explicar que els fets pels quals ha estat imputat són anteriors al nomenament com a secretari general dels populars, que es va produir al juny de 2007, i portaveu del partit a les Corts, càrrec que ocupa des d'abril de 2008. Davant d'un centenar de periodistes, Costa ha explicat que sempre ha actuat dins de la legalitat. Abans havia declarat l'exvicepresident de la Generalitat, Víctor Campos   

Rellegint-ho amb una miqueta de perspectiva, crec que em faltarien un parell de versos que digueren alguna cosa pareguda a "País de governants corruptes vestits de diumenge, amb l'irònic títol de Molt Honorable..." 

Malaurat país de botiguers que trau la llengua a subhasta sense escrúpols, amb la cara descoberta i els mitjans de comunicació com a testimonis de la desfeta 

   • país de paisatge hipotecat, venut a la divina providència: som hereus irresponsables i curts de mires
   • país que fuig de la lectura, no siga cosa que les lletres inspiren la revolta racional (i nacional) que necessita
   • país que aspira a sucursal, sanament regionalista, educadament dòcil, infinitament alienat
   • país de treballadors precaris que accepten qualsevol cosa, que assumeixen el rol indigne d’engranatge, que demanen permís per anar al lavabo i no senten vergonya
   • país de complexos i tergiversacions, capital de la censura i de la manipulació mediàtica
   • país de l’enveja i l’auto-odi, que nega i neutralitza però no basteix, que protesta flèbilment des de la barrera
   • país amnèsic, desmemoriat, que amaga la història en les profunditats de l’armari / país de la vacuïtat, de l’ortodòxia i el discurs unívoc: retre homenatge als prejudicis com a dogma de fe
   • país de polítics corsaris que menyspreen la sobirania popular, governants que són titelles dels empresaris, amos i senyors de la pompa i l’ostentació
   • país anònim, sense símbols, a la deriva del temps i de l’espai
   • país de putes, lladres i capellans, especuladors i proxenetes, taxistes furibunds i altres bestioles de Déu.
   • "País de governants corruptes vestits de diumenge, amb l'irònic títol de Molt Honorable..."  

     

 

 • Resum de premsa previ a la declaració

 L'inici de les declaracions en el Tribunal Superior de Justícia de dirigents del PPCV imputats en el cas "Gürtel" ha despertat l'expectació de nombrosos mitjans de comunicació i un centenar de periodistes copa l'entrada al Palau de Justícia des de primera hora del matí.  EFE/Lenvante-EMV

En poc menys de mitja hora, el secretari regional del PP, Ricardo Costa, va contestar a l'instructor del 'cas Gürtel', José Flors, totes les preguntes relacionades amb la presumpta trama de corrupció que afecta a diversos càrrecs del Pàg. Costa, que va declarar en qualitat d'imputat, va assegurar que totes les acusacions que se li atribuïxen manquen de fonament i va recordar que els seus càrrecs en el partit i en Els Corts són posteriors "a la data dels presumptes vestits que se m'imputen". El PP envia SMS massius per recolzar avui a Camps davant el jutge -Las Provincias

 

* Fotos: Las Provincias, Levante-EMV, Wikipèdia ...

Per saber-ne més:

Declaracions de Ricardo Costa -TV3

El TSJPV manté obert el sumari per corrupció a Camps -Llibertat.cat

El sastre de camps ja ha declarat davant del jutge -Llibertat.cat

Francisco Camps i Ricardo Costa, imputats pel 'cas Gürtel' -Llibertat.cat

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid