Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Prenen força les protestes contra Bolonya a la Universitat de les Illes Balears

La recentment creada Assemblea contra Bolonya es reuneix demà amb la rectora de la Universitat de les Illes Balears per demanar l'exigència d'un referèndum vinculant sobre el conegut com a Procés de Bolonya. En cas de rebre una resposta negativa, l'Assemblea intensificarà les mobilitzacions.

08/12/2008 17:26 Política


L'Assemblea contra Bolonya és una assemblea plural creada fa menys d'una setmana per un gran nombre d'estudiants de la Universitat de les Illes Balears. L'objectiu d'aquesta assemblea no és altre que decidir quines respostes es donen per part dels estudiants illencs a l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior, l'anomenat Procés de Bolonya.


Ara per ara, s'ha convocat una concentració davant el rectorat demà a les 10 hores. Poc després hi haurà una reunió amb la rectora de la UIB, Dra. Montserrat Casas. En aquesta reunió es demanarà la realització d'un referèndum vinculant per tal que la comunitat universitària decideixi sobre el futur del Procés de Bolonya. En el cas, més que probable, que la Dr. Montserrat Casas negui la possibilitat de realitzar el referèndum , l'Assemblea estudiarà la possibilitat de dur a terme mobilitzacions més contundents. Després de les opinions expressades a la reunió de l'Assemblea, el tipus de protesta que sembla tenir més força és la d'ocupar alguna seu universitària, com s'està fent arreu del país.Més informació sobre el Procés de Bolonya: documents (SEPC)

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid