Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
En llibertat, l'estudiant detingut ahir a València

Cap a les 12:40 ha estat posat en llibertat Andreu, un dels dos estudiants detinguts ahir a València per un pressumpte delicte de coaccions, relacionat amb les protestes contra Bolonya, segons informa Alerta Solidària. Més de cent persones han estat desde les 9 del matí concentrades a les portes d'eixida de la Ciutat de la Justícia, cridant per la suea llibertat i demanant la dimissió del rector. Aquesta persecució policial esdevé un punt més de l’escalada repressiva que esta patint el moviment estudiantil arreu dels Països Catalans, on ja han sigut vàries les persones detingudes i moltes més d’identificades. Alerta fa una crida cap a la solidaritat envers tota la gent que participa de les protestes estudiantils i que està siguent perseguida durament els últims dies.

02/12/2008 15:01 Política
Ahir a la vesprada, un estudiant de la Universitat de València fou abordat i detingut per un dispositiu de 4 policies secretes de la policia espanyola, presumptament, per les protestes contra Bolonya que es desenvoluparen la setmana passada a València. Aquest estudiant, de l’assemblea d’estudiants de Història ha estat tota la nit detingut als calabossos de Jefatura Superior de Policia de València.
 
De la mateixa forma, un altre estudiant va ser detingut ahir de matí a sa casa i va declarar, coaccionat per la policia, en les mateixes dependències policials amb l’argument de que si no ho feia passaria la nit a comissaria. Després de declarar va estar posat en llibertat. Cap a les 20:30 es va convocar una concentració de suport per demanar l’alliberament del segon dels detinguts, Andreu, davant de la jefatura superior de policia de València, a la que es van congregar més de 7O persones.
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid