Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Desmunten l'acampada d'estudiants dels Campus de Blasco Ibáñez i de Tarongers de la UV

Les Assemblees d'estudiantes denuncien robatori, repressió i desallotjament per part de l'equip rectoral
Aquest matí, per ordre de la superioritat rectoral, cossos de seguretat de la Universitat de València (UV) han aprofitat l'absència dels i les estudiantes de diverses assemblees per destruir i desmuntar els diversos campaments d'estudiants dels Campus de Blasco Ibáñez i de Tarongers, sense que ara com ara s'hagi realitzat el mateix procés a Burjassot. En aquest últim cas s'han aprofitat a més clarament del pacte entre alumnes i deganats de no mantenir els tancaments durant el cap de setmana, segons informa l'Assemblea d'Estudiants

22/11/2008 17:52 Política

Per aquesta raó han emès un comunicat on expressen que "Potser el més greu no sigui el conjunt de pràctiques repressores realitzades des de l'equip rectoral, que mostra amb els seus actes la total i absoluta vacuïtat de la seva retòrica de negociació, i com considera que si en aquest procés existeix un enemic per a ell ho constituïxen els seus propis estudiants, que dijous passat, una vegada més, van tornar a expressar amb veu clara, de manera pacífica i perfectament democràtica en una manifestació amb més de 15.000 assistents, quines són les seves demandes".

A més a més diuen que "El més greu per als i les estudiantes és observar com l'equip rectoral no només ordena destruir tot el material informatiu que disposem (és una interessant qüestió observar al Rector de la UV ordenant destruir el coneixement), sinó que fins i tot contemplem com no es dubta a incórrer en el robatori de les llistes signades pels nostres companys i companyes estudiantes, professors i professores i fins i tot degans en suport de les nostres reivindicacions, llista de signatures que creixia dia a dia i que ha desaparegut de diverses assemblees".

Finalment, "els i les estudiantes de les assemblees d'estudiantes de la UV critiquen així mateix la postura del sindicat Campus Jove, autoproclamado com majoritari, per defensar i emparar pràctiques repressives i fins i tot, possiblement, delictives, vetllant únicament pels seus interessos electorals. Sota les amenaces, la repressió, la mentida i el furt no pot construir-se mai cap veritable democràcia".

Per saber-ne més:

Uns 30.000 estudiants es manifesten contra Bolonya en diferents poblacions catalanes. Llibertat.cat

El rector desallotja els campaments instal·lats a la Universitat de València. SEPC

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid