Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El PSAN convoca el 49è Aplec del Puig sota el lema "Autodeterminació de tota la nació"

El proper diumenge, a partir de les onze del matí i a la muntanyeta de la patà (El Puig de Santa Maria, l'Horta), se celebrarà el 49è Aplec del Puig, organitzat pel Partit Socialista d'Alliberament Nacional (PSAN) sota el lema "Autodetermnació de tota la nació". Aquesta aplec reivindicatiu sorgí als anys seixanta com a fita reivindicativa antifranquista i per les llibertats nacionals dels Països Catalans. La primera vegada que s’intentà fer va ser fortament reprimida per les forces d’ocupació. L’any següent, i per tal de tenir èxit, es convocà, de viva veu, una marxa des de València a El Puig el darrer diumenge d’octubre i així ha continuat la convocatòria fins els nostres dies.

23/10/2008 07:53 Política

Programa:

Parades, esplai infantil, dolçaines i tabals, paelles...

Els Parlaments aniran a càrrec de:
- Joan Marc Passada: 100 anys de l'estelada
- Zaida Torregrossa: Per la independència
- Antoni Furió: 800 anys de Jaume I
- Josep Guia: 40 anys del PSAN

S'hi farà un homenatge a Pep Benet, del Cafè Lisboa.

 

Llegiu El Davantal: El Darrer Diumenge d'Octubre 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid