Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Plantegen una nova línia d'alta tensió entre Gandia i El Verger

La Conselleria de Territori estudia un projecte de línia d'alta tensió entre Gandia i El Verger, que travessarà diversos municipis de la Safor. El Consistori gandienc i el de Palmera ja han al·legat contra el traçat i han demanat que vagi soterrat.

Els antiMAT valencians ja van denunciar públicament l'existència de tres línies d'alta tensió a La Safor, que estrangularan la Vall d'Alfàndech (La Valldigna), possibilitant l'infraestructura necessària per tal d'enllestir i poder promoure nous macroprojectes urbanístics, en una comarca farcida de ciment i en la que la lluita contra l'Alta Tensió ha estat present al carrer, als diaris i als jutjats durant més de dues dècades.

21/10/2008 16:19 Territori

L'Ajuntament de Gandia ha al·legat contra el projecte presentat per les empreses Iberdrola i Redesa per construir una línia d'alta tensió entre els termes de Gandia i El Verger. En aquests moments, el projecte es troba en exposició pública i està pendent que la Conselleria de Territori i Habitatge informi favorablement els estudis d'impacte ambiental del traçat. El traçat projectat travessa els termes de Gandia, Bellreguard, Daimús, Palmera, Piles i Oliva, i toca zones protegides com el paratge del ric Serpis o el Parc Natural del Marjal Pego - Oliva. El projecte preveu 21 quilòmetre de traçat aeri, amb torres de més de 50 metres d'altura.

Des del FUCAT "Fòrum Unitari Contra l'Alta Tensió" ja es va denunciar l'intenció de les elèctriques d'enllestir una tercera línia d'alta tensió a la comarca, que aniria per la costa, des de Cullera fins a Dénia, denunciant que les companyies elèctriques no hi fan públic el mapa energètic previst, per tal de silenciar i interrompre la tasca del moviment social.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid