Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La policia municipal de Montcada i Reixac denuncia l'Assemblea de Joves per un mural

Tot i que havien demanat permís a l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA)

En motiu de la commemoració de l’11 de setembre, l'Assemblea de Joves de Montcada i Reixac (AjMiR) va realitzar un mural sota el lema “Defensem la terra” a una de les lleres del riu Besòs. Un cop finalitzat el mural, van presentar-se tres dotacions de la guàrdia urbana exigint la identificació de les set persones presents en aquell moment. Tot seguit es va procedir a la seva denúncia, la qual, s’empara en la llei de civisme del municipi.

16/09/2008 10:13 Política

Per tal de realitzar aquesta activitat, l'Assemblea de Joves va demanar, prèviament, permís al cap de la unitat Tordera- Besòs de la Demarcació Territorial de Barcelona, administració responsable dins del municipi i ens de l’Agència Catalana de l’Aigua.

Davant d'aquests fets, l'Assemblea de Joves de Montcada i Reixac  considera que l'Ajuntament deslegitima l’autorització de l’Agència Catalana de l’Aigua i demana que s’arxivin les multes d’aquesta acció i que s’aturin les persecucions policials vers els i les joves de l’Assemblea. A més a més, exigeix disculpes per part de la responsable de l’àrea interna de l’ajuntament, Carmen Porro, per permetre l’execució de la denúncia, prohibint d’aquesta manera la commemoració pacífica de la Diada Nacional de Catalunya.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid