Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Vic demana a l'alcalde que no vagi al sopar amb els prínceps a La Farga Lacambra

Els prínceps d'Espanya, Felip i Letizia, assistiran avui al Voltregà al 200 aniversari de La Farga Lacambra. Presidiran un sopar a les instal·lacions de la indústria en el que també s'hi ha convidat l'alcalde de Vic. És per aques motiu que el ple de dilluns passat, la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Vic, va presentar una moció demanant que l'alcalde no hi vagi. La moció, però, s'ha rebutjat, ja que, a banda de la CUP només ha rebut el suport d'Iniciativa, segons informa el 9Nou.

05/06/2008 05:19 Política

Segons aquest mitjà, el debat d'aquesta moció, però, ha comportat diverses situacions còmiques, com quan Anglada ha dit que la imposició de la monarquia espanyola, termes amb què s'expressa la moció, amb la dels tinents d'alcalde de Vic, del PSC i Esquerra Republicana.

El regidor d'Esquerra, Joan López, ha lamentat la moció perquè considera que només vol posar en contradicció el seu grup. Ha justificat, però, el seu vot amb la resta del govern, tot qualificant la moció de la CUP de ´´dictatorial´´, en voler sostreure a l'alcalde la llibertat d'anar o no on ell vulgui.

I per rematar-ho, el tinent d'alcalde, Xevi Solà, que ha recordat que Felip de Borbó no només és hereu de Felip V, sinó també de Jaume I, Alfons el Magnànim i Pere III.

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid