Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Acció de solidaritat a Can Brians 2 pel Franki

L'Ajuntament de Torà demana per unanimitat la llibertat de Franki. Manifestació a Barcelona i mobilitzacions arreu 
Des de les 10:00 d’aquest matí, dues persones estan donant voltes amb bicicleta a tot el perímetre de la presó de Can Brians per mostrar el seu suport al Franki i demanar un cop més la seua excarceració sense condicions. Aquesta acció finalitzarà a les 18:00 hores del vespre, completant així un temps de 8 hores envoltant el perímetre del centre penitenciari. 

07/06/2008 13:15 Política
Des de la campanya de suport a en Franki es llença una nova convocatòria, molt especial i important. Passaran 40 dies des del seu empresonament i ja som al límit dels 30 dies que la Consellera Tura va fixar per tenir el Franki entre nosaltres.
 
La cita és a les cinc de la tarda a la plaça del Diamant. Alerta Solidària considera que no podem fallar a aquesta cita, que som en un moment clau de la campanya i que ningú, ningú, es pot quedar a casa quan un company és a la presó.
 
A l'acte polí participaran:
- Ermengol Gassiot, Solidaritat Antirepressiva de Terrassa, analitzarà el cas de la bandera i la història de la repressió a Terrassa contra els moviments socials.
 
- Nuria Brugada, de la campanya de solidaritat amb els encausats per la crema de fotos del Rei.
 
- Saturnino Mercader, delegat de CGT i president del comitè d'empresa de TMB,explicarà la repressió policial i judicial contra els conductors i conductores en lluitapels 2 dies de descans setmanal.
 
- Cándido Gómez, de la Corriente Sindical de Izquierdas, que va ser empresonatamb Juan Manuel Martínez Morala per la lluita dels treballadors del sector naval deBahía Gijón contra el desmantellament de les drassanes, explicarà la mobilització que va forçar la seva posada en llibertat. 
 
Ahir, ja es van fer diverses concentracions arreu del país. 
 
D'altara banda, l’ajuntament de Torà va aprovar ahir una moció en la que es demana la immediata posada en llibertat del jove terrassenc Francesc Argemí, Franki, condemnat a 2 anys i 3 mesos de presó, acusat del “delicte” d’ultratges a Espanya. La moció, presentada per la CUP, va estar aprovada per unanimitat després que l’equip de govern hi fes unes petites esmenes que no alteraven el sentit dels acords.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid