Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Marxa en contra de l'ampliació de l'Aeroport de l'Alt Urgell i en defensa del territori

Solidaritat amb Franki 

Dissabte passat, una trentena de joves van participar a la caminada de la Seu d’Urgell fins a Vilanova de Banat en la segona marxa convocada per la CAJEI en defensa del territori.  Durant tres hores la marxa va travesar entre alguns dels paratges més bonics d’aquesta comarca. A Vilanova de Banat es va fer un acte polític on es va explicar les conseqüències del projecte de l’aeroport. A la tarda, una cinquantena de persones es va concentrar davant l’ajuntament de la Seu d’Urgell per exigir la posada en llibertat del Franki.

05/05/2008 19:59 Territori
A l'acte polític de Vilanova,  en primer lloc va intervenir Pau Lozano, portaveu de l’Assemblea de Joves de l’Alt Urgell, que va explicar les diverses problemàtiques a les que s’enfronta l’Alt Urgell, entre elles l’ampliació de l’Aeroport de Montferrer. Tot seguit prengué la paraula el portaveu de la plataforma "En Defensa de l’Alt Urgell", Francesc Parra, que va explicar a fons les conseqüències del projecte de l’aeroport.
 
Martí Humet, portaveu de la campanya, va explicar els motius i objectius de les marxes així com de la campanya “Ni especulació ni destrucció, el jovent defensem el territori”. A l’acabar també hi va haver un moment de record per en Franki.
 
Un cop finalitzats els parlaments va fer un dinar popular a la plaça del poble, seguit d’actuacions musicals amb cantautor i música tradicionals. 
 
Una cinquantena de persones es concentra davant l’ajuntament de la Seu d’Urgell per exigir la posada en llibertat del Franki Una cinquantena de persones es concentra davant l’ajuntament de la Seu d’Urgell per exigir la posada en llibertat del Franki
La concentració en solidaritat amb en Franki convocada per l’AJAU-Cajei el dissabte 3 de maig a les 8 i mitja del vespre va aplegar una cinquantena de joves darrera una pancarta on es podia llegir “Llibertat Franki de Terrassa”. La concentració va transcórrer amb proclames que exigint la llibertat del Franki i de tots els presos i preses polítics. Al cap de mitja hora es va llegir un manifest on s’explicava el cas del Franki i s’advertia que la repressió lluny de desactivar la dissidència dóna més motius i empenta, així mateix es va fer una crida a la resistència i desobediència civil com a forma de resposta a la repressió espanyola.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid