Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mobilitzacions i solidaritat amb el Franki a Terrassa, Tarragona, Lleida, Vilafranca...

Segons ha informta la web de Kaosenlared, que fa un seguiment pròxim de les mobilitzacions en solidaritat amb el Franki en el marc de Terrassa, més de 300 persones s'han concentrat davant de l'Ajuntament de Terrassa aquesta tarda per a protestar per l'empresonament de Franki i mostar el seu rebuig al seu empresonament. A diferents poblacions s’ha realitzat concentracions i nombrosa agitació, com en el cas de Tarragona, que aquest matí ha aparegut amb 80 pintades demanant-ne la seva llibertat.

29/04/2008 23:31 Política

La concentració de Terrassa ha finalitzat quan els manifestants s'han acostat al pòrtic de l'ajuntament, on s'han cridat les consignes "Franki Llibertat", "Franki al carrer", "L'ajuntament empresona  la joventut" "El tripartit deté de nit", "Li diuen democràcia i no ho és" . En tot moment els concentrats han tingut davant una dotació de membres de la policia municipal entre la qual destacava el seu cap operatiu. Des d'una balconada propera a l'ajuntament s'ha gravat la concentració per part de persones desconegudes, però que suposen relacionades amb l’espionatge policial.

 

 La manifestació ha iniciat el seu recorregut per diferents carrers del centre de la ciutat i ha finalitzat a la plaça del Progrés, on s'ha tallat al trànsit entre els carrers Galileu i Arquimedes. Després s’ha realitzat amb la lectura d'un manifest que responsabilitza principalment l'Ajuntament de Terrassa de l'empresonament de Franki, ja que la institució local va interposar la denúncia que l’ha portat a la pres. També s’ha crititcat durament el govern tripartit.


Per al col.lectiu SAT "La sentència és una injustícia i judicialment no s'aguanta i tot el procés d'empresonament no ha respectat els dret del Franki, que tenia dret a ingressar voluntàriament a la presó” i a ser informat a ell i la seva lletrada de l’ordre d’empresonament. Per tot això, l'advocadessa del Franki ha presentat una demanda al Jutjat de Terrassa i en el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

La Coordinadora Antirrepresiva del Penedès ha aprofitat la concentració en motiu del Primer de Maig celebrada a Vilafranca del Penedès, per mostrar la seva solidaritat amb en Franki de Terrassa i exigir-ne l'alliberament immediat.

D'altra banda, avui ha aparegut una nova web de suport al Franki: www.llibertatfranki.org. També s'ha originat alguna confusió a partir de la difusió de l'antiga adreça de suport al terrassenc, www.llibertat.com/franqui, que no està operativa actualment, i que s'ha confós amb l'anterior en alguna notícia a la xarxa. Aquesta secció de l'antiga llibertat.com va deixar d'estar  operativa quan es va abandonar aquest domini. La nova web de suport amb el Franki,  tot i que encara no ha estat complementada amb continguts escrits inclou la fotografia que se li va realitzar dins de la presó, espera dinamitzar el suport a aquest respresaliat terrassenc, i s'afegeix a la suma de mostres de solidaritat que s'han realitzat des de la xarxa, un precedent de la qual ha estat el monogràfic realitzat des d'ahir a Kaosenlared sobre la detenció de veí de Terrassa.

 

- Unes setanta persones es van concentrar a LLeida 

Per saber-ne més:

El Franki ha estat traslladat a la presó de Brians Llibertat.cat

La CUP rebutja la detenció d’en Franki i dóna suport a les accions de protesta

Comunicat de Solidaritat Antirepressiva de Terrassa (SAT)

[Vilafranca] Solidaritat amb en Franki de Terrassa Indymedia Barcelona

Concentració a Terrassa contra l'empresonament d'En Franki Kaos en la Red

La policia carrega contra un centenar de manifestants que reclamava la llibertat d'en Franki Vilaweb

La policia municipal de Lleida obliga a retirar les pancartes en suport a Franki. Llibertat.cat

Franki: el cas de la bandera espanyola VilawebTV

Demanen l'absolució de Franki a Terrassa. Llibertat.cat

Amenaça de presó imminent contra en Franki de Terrassa. Llibertat.cat

Comunicats

Els Mossos d’Esquadra carreguen contra una concentració davant la Model Alerta solidària 

Empresonen en Franki sense notificar-ho als advocats. Alerta solidària

La CUP rebutja la detenció d’en Franki i dóna suport a les accions de protesta. CUP Nacional 

La CUP Berga es solidaritza amb el veí de Terrassa empresonat per ultratge a la bandera espanyola CUP de Berga

La CUP Sabadell exigeix la llibertat immediata d’en Franki. CUP de Sabadell

Empresonat un jove de Terrassa per ultratge a la bandera espanyola CUP de Vilafranca del Penedès 

Llibertat Franki. Presoner polític!. Endavant 

Els Mossos d'Esquadra empresonen en Franki de Terrassa. CAJEI 

Empresonen en Franki, condemnat a 2 anys i 7 mesos per ultratjar la bandera espanyola. Maulets 

Solidaritat amb en Franki de Terrassa.  Coordinadora Antirepressiva del Penedès 

Blocs
Llibertat Franki. Concentració. Aida Cortés 

Jo també he cremat la bandera espanyola. Vilalta 

En franki és a la presó. Joan Domènech Abella 

Què volen aquesta gent, què collons volen?. Pep Garcia 

Detingut el Franki de Terrassa!!!!. Jordi Hill 

Llibertat Franki!. Alex Maymò

Empresonen la dignitat. Roger Gili 

Llibertat Franki!. Aleix Cardona 

Nou empresonament polític. Miquel-Àngel Soriano-Montagut i Jené 

Franki llibertat. Toni Cucarella 

Empresonen en Franki sense notificar-ho als advocats.  Agustí Argimon "Rocker"

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid