Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Suspès el Judici contra els detinguts del Cok II de Terrassa

8.2.07 El Jutjat Penal núm.2 de Terrassa havia de jutjar durant la setmana del 12-16 de febrer 32 okupes vinculats al Cork II. Aquest judici, que ja ha estat suspès en diverses ocasions, ha estat ajornat de nou per part de l’administració judicial per causes que es desconeixen, però que poden ser atribuïbles a les dimensions del procediment.

08/02/2007 14:01 Política

En total hi ha 32 persones processades acusades dels delictes d’usurpació, desordres, atemptat a l’autoritat, danys i una falta a l’ordre públic pels quals se’ls demana un total de fins a 5 anys de presó per persona i sota una fiança de 3000 euros.

El 17 de juny de 1999 aquestes persones encausades van ser detingudes durant el desallotjament del centre social El Cork II. L’operació de desallotjament la van realitzar més d’un centenar d’agents antiavalots de la policia estatal, que de manera espectacular va emprar malls per rebentar portes i parets, trets de pilotes de goma i cops de porra. La violència de l’operació també es va adreçar contra els detinguts, que en la major part dels casos van denunciar agressions i maltractaments per part dels policies.

En el context de la campanya de solidaritat amb aquests escausats, aquest darrer dimecres es va realitar a Terrassa una acció reivindicativa. A les vuit del matí de dimecres una vintena de persones van penjar 32 figures fetes de cartró al pont de la RENFE, a la Rambla d’aquesta localitat. Les figures anaven lligades del coll amb una corda simulant que les hipoteques, el preu dels habitatges i el lloguer escanyen la població, així com el fet que amb aquest judici pretén també penjar de la forca el moviment okupa. Després de l’acció els concentrats han tallat el trànsit de la Rambla i han encès uns pots fum, un moment en què ha aparegut un dispositiu de la policia autòmica que ha retingut 10 de les persones concentrades i les ha identificat.Acció de solidaritat a Terrassa pel Cork

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid