Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Palau-solità i Plegamans es va iniciar amb una moció de reconeixement a Xirinacs

Dissabte passat a la masia de Can Cortès de Palau-solità i Plegamans (Vallès Occidental), la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) es va presentar públicament a la localitat. Medir Alfonso, portaveu de l'assemblea local va encetar l'acte tot explicant els motius que els havien portat a organitzar-se al voltant de la CUP. Va explicar que ja havien començat la seva feina amb l'introducció i aprovació d'una moció de reconeixement a en Lluís Maria Xirinacs.

22/01/2008 01:12 Política
Seguidament va parlar Narcís López, membre del secretariat nacional de la CUP, que va parlar dels orígens de la CUP fins a la situació actual de consolidació i extensió de les candidatures que es va poder visualitzar en les darreres eleccions municipals. També va recordar que l'ideari de la CUP no és nou sinó que ve de la llarga tradició de l'esquerra independentista que ha patit moltes vegades la repressió i la presó.
 
En tercer lloc va parlar Ramon Fàbregas, militant de la CUP local, que va plantejar algunes propostes en les que estan començant a treballar. D'aquestes propostes cal destacar la demanda d'un metge, les 24 hores del dia, que ara mateix manca en un vila que s'està apropant als 14000 habitants.
 
Va cloure l'acte l'escriptor Víctor Alexandre que va desgranar psicològicament diversos exemples per combatre l'autoodi i defensar l'alliberament nacional.
 
El Ple de l’Ajuntament en sessió del 29 de novembre passat, va aprovar la proposta presentada per Ramon Fàbregas Sturlese de la candidatura d’Unitat Popular (CUP-PALAU) . Vots a favor: CIU, Esquerra-AM, PSC-PM i ICV-EUiA. En contra… PP.
  • Dedicar un carrer o una plaça significativa de la vila a Lluís Maria Xirinacs i Damians, on hi consti una placa de record a la seva persona i a la seva lluita.
  • Que l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans doni suport als actes d’homenatge a Ll.M.Xirinacs que s’organitzin des de la societat civil palauenca i facilitar que des de la societat civil (organitzacions, associacions locals, partits, etc.) s’organitzin actes públics d’homenatge a Ll.M. Xirinacs, coincidint per exemple amb el Dia Internacional de la No-violència i la Pau (30 de gener).
  • Traslladar aquest acord a la Fundació Randa-Lluís M. Xirinacs i als mitjans de comunicació a través d’una nota de premsa.
 
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid