Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Lleida dóna carabasses a la Paeria per la seva gestió de la capitalitat de la cultura

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Lleida s'ha mostrat crítica amb la gestió que la Paeria ha fet de la Capitalitat de la Cultura Catalana que la capital de Ponent va ostentar al llarg de l’any 2007. La valoració l'ha fet pública a través d'un document on decideix donar carabasses a l’Ajuntament de Lleida. L'escrit es va repartir a les portes de Paeria el passat 28 de desembre.

04/01/2008 14:12 Cultura
La CUP considerar que la capitalitat no ha suposat un increment significatiu de la programació cultural, i a més s’ha produït en un any on la Paeria ha permès l’enderroc d’edificis modernistes significatius pel patrimoni arquitectònic de la ciutat, on s’han censurat exposicions artístiques, i en el qual s’ha continuat permetent la instal·lació al Roser, un edifici de gran simbolisme històric i tradicionalment vinculat a usos culturals, d’un hotel de luxe en forma de Parador Nacional.

El document apunta que l’activitat de les associacions culturals de Lleida ha suplert en bona part la manca d’idees del consistori tot realitzant diversos i reeixits actes culturals.

Amb aquests arguments, la CUP de Lleida ha justificat l’assignació de les carabasses, a la fi de 2007, a la gestió d’aquesta capitalitat cultural, que ha estat decepcionant.
 
Per saber-ne més:

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid