Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Independentistes corsos ocupen la seu de l'Assemblea a Ajaccio

Als crits de "Statu francese assassinu!" (Estat francès, assassí!), uns cinc-cents d'independentistes corsos han penetrat aquesta tarda al recinte de l'edifici i han envaït la sala de deliberacions, deserta en aquest cap de setmana. Des de l'hemicle s'ha pronunciat un breu discurs per reclamar sobretot l'alliberament dels presoners que es troben en centres penitenciaris del continent. L'ocupació ha durat una mitja hora.

 

12/01/2008 22:17 Internacional

L'ocupació s'ha produït durant la manisfestació que s'havia convocat a primera hora de la tarda per divuit organitzacions nacionalistes per protestar entre altres contra la condemna de Yvan Colonna a la reclusió a perpetuïtat per a l'assassinat del prefecte Claude Erignac i reclamar l'alliberament dels "patriotti corsi incarceratti" (patriotes reforces empresonats).

Tot i el fort dispositiu policíac desplegat en el centre-ciutat per oposar-se a eventuals desbordaments, el seguici ha modificat el seu recorregut per ocupar la seu de l'Assemblea.

Per saber-ne més
L'independentisme cors es manifesta contra la repressió de l'estat francès. Llibertat.cat

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid