Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nova citació per injúries a la corona espanyola

En Santi, veí de Tarragona, de 23 anys i militant de l'organització independentista Endavant, ha estat citat a declarar davant el Jutjat d'Instrucció núm. 4 de Tarragona el proper 16 de gener, a les 9:30 del matí, per ordre del Juzgado Central de Intrucción núm. 2 de Madrid. La citació és en qualitat d'inculpat, acusat de la crema d'una fotografia del cap d'Estat espanyol, en una concentració antimonàrquica que va tenir lloc el passat 18 d'octubre a la Plaça de la Font de la capital del Tarragonès, segons informa Alerta Solidària.
 
 
 

21/12/2007 10:48 Política
Amb aquesta nova citació, ja són 24 les persones represaliades per expressar lliurement el seu rebuig a la màxima autoritat de l'Estat espanyol.
 
Alerta Solidària i l'Esquerra Independentista del Camp (IEC), han expressat el seu absolut rebuig a la decisió del Jutjat de l'Audiència Nacional de citar un nou català per haver exercit el seu dret d'expressió que, com recorden, "segons la seva democràcia és un dret emparat per la seva constitució". El moviment independentista anuncia noves mobilitzacions a Tarragona per a inicis d'any.

D'altra banda, Alerta Solidària denuncia el silenci de la fiscalia de l'Audiència Nacional en relació a les 19 antimonàrquiques que ja van declarar al tribunal espanyol. L'organització recorda que el termini de la fiscalia per posicionar-se sobre si creu convenient o no jutjar els 19 encausats s'exhaurí fa setmanes.
 
Per saber-ne més:
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid