Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Identificacions a l'acte antimonàrquic de Santa Coloma de Gramenet

17.10.07 El passat divendres, els mossos d'esquadra van identificar dues persones  a Santa Coloma de Gramenet, després d'acabar-se la concentració antimonàrquica que es va fer davant l'Ajuntament.  Una de les  persones fou identificada en un bar de la població.
 
A les 18h es van congregar desenes de persones i mitjans de comunicació a la plaça. 
 

17/10/2007 01:23 Política
Més de seixanta es va aplegar darrera  una pancarta on deia "Gramenet Antifeixista i Antimonàrquica". Després de cridar diverses consignes com ara "Jo també cremo la coronaespanyola", una persona va cremar una fotografia del rei i es va llegir un comunicat i la carta escrita per la segona persona de Girona citada al'"Audiencia Nazional" Enric Stern.
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid