Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Gran desplegament policial a les concentracions de Palma i Granollers en suport als encausats

10.10.07 A Palma, ahir al vespre,  la Policia Nacional espanyola va impedir ahir que una vuitantena de joves es concentressin a la plaça de Cort amb l’objectiu de dur a terme un acte de solidaritat amb les persones encausades per la crema de fotografies del rei. Després que el cap de la Policia va informar els joves congregats que no els permetria l’entrada a plaça, membres de Maulets desplegaren una pancarta on es podia llegir: «Jo també som antimonàrquic/a», i llegiren un comunicat de suport als tretze catalans encausats per haver cremat fotografies del rei, segons informa Diari de Balears.
 

10/10/2007 12:20 Política
Concentració a GranollersGranollers. A les 19h de la tarda una trentena de joves es reunien a la Porxada secundant la convocatòria sota el lema "Granollers també és Antimonàrquica". Malgrat no hi havia cap pancarta ni cartell, la concentració va anar augmentant fins que al cap d'una hora més d'un centenar de persones s'havien acostat a la plaça per mostrar la seva solidaritat amb els encausats.
 
A causa del desplegament policial, amb agents antiavalots a l'interior de l'ajuntament i diversos cotxes i agents de paisà als carrers del voltant, es va decidir col·lectivament no fer cap dels actes ni accions previstes i una hora després d'haver començat es va dissoldre la concentració amb una fotografia dels presents en aquell moment.
 
Minuts després, en una plaça a prop de la zona, els mossos seguiren i identificaren a un veï com a presumpte organitzador d'una manifestació il·legal. També identificaren  a 4 persones que l'acompanyaven (malgrat algunes ni tant sols havien participat en la concentració). De seguida una vintena de persones es van acostar a la plaça demanant explicacions malgrat l'amenaça d'anar a comissaria si es volien identificar com a organitzadors. L'arribada però del grup i d'una càmera de la televisió local va dispersar els agents ràpidament sense donar cap explicació davant la indignació dels veïns.
 
 
Per saber-ne més
A Palma, el passat dijous s'havia de fer una concentració però s'ha ajornat fins al dia 9, a causa del temporal que va patir la ciutat i el conjunt de l'Illa. Tot i així la policia va escorcollar el centre de la ciutat cercant joves amb fotografies de la imatge reia. Titular del Diari de Balears del passat divendres, 5 d'ctubre: "La policia regira el centre de Ciutat per trobar joves amb fotos del rei". O Última hora: "La policia impedeix la concentració antimonàrquica de Maulets". A tot això cal llegir l'article de Tomeu Martí al Diari de Balears del dia 7 :"Poques feines o poca vergonya"
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid