Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Noves concentracions de solidaritat amb els joves imputats per l'Audiència

1.10.07 El passat cap de setmana l'Assemblea de Joves de Sant Cugat va iniciar una campanya de solidaritat amb els joves imputats a l'Audiència "Nacional" espanyola amb una crema simbòlica d'imatges de la família reial. D'altra banda, l'assemblea de Maulets Ciutat (Mallorca) ha convocat una concentració de suport , el proper dijous a les 20h a la Plaça de Cort, i dissabte, hi haurà un altre  a la plaça del Blat de Valls, convocada pel conjunt de l'Esquerra Independentista vallenca.

01/10/2007 18:57 Política

A San Cugat del Vallès, la campanya es basarà en l'agitació propagandística als carrers de la ciutat per a tal de difondre i denunciar el cas. També han anunciat que  des de diversos col·lectius locals santcugatencs s'està treballant en la convocatòria d'una concentració solidària més àmplia.

Per saber-ne més:
Es cremen imatges de la familia reial a Manresa i Lleida. Llibertat.cat

Enric Stern, en llibertat amb càrrecs. Llibertat.cat

 
 
 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid