Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Casal Panxo de Berga digitalitza el seu arxiu històric i el penja a Internet

3.09.07 Els darrers mesos el Casal Panxo, paral·lelament amb les activitats polítiques i culturals que ha dut a terme, s’ha dedicat a arxivar i digitalitzar el conjunt de documents i materials de que disposa relacionats amb l’independentisme combatiu local, comarcal i nacional.Per facilitar l’accessibilitat a la gent, el Casal Panxo ha començat la tasca de digitalització del material per poder-lo penjar a la seva web.

03/09/2007 17:30 Comunicació

La voluntat del Casal és impulsar un arxiu històric de l’independentisme contemporani.

Actualment ja s’ha penjat una petita part d’aquests documents, els quals fan referència a  cartells, adhesius i retalls de premsa. Els cartells i els adhesius estan classificats per organitzacions, mentre que els retalls de premsa estan classificats per anys des del 1977 fins al 2006. Aquests últims tracten la repressió patida a l’independentisme.
 
El Casal Panxo amb aquesta feina no pretén res més que exposar a la ciutat de Berga, a la comarca i al conjunt de l’independentisme tot els documents relacionats amb l’independentisme de que es disposa i continuar amb la feina de digitalització per tal de no perdre tota aquests part de la història recent que se’ns intenta amagar.
 
 
Per saber-ne més

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid