Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
3a Marató esportiva per recaptar fons pel cas Isanta a Berga

14.09.07 Demà tindrà lloc la 3a edició de la marató esportiva en benefici del cas Isanta i comptarà amb la participació de 29 d'equips de voleivol, 18 de futbol sala i 23 de bàsquet. També es podrà jugar a petanca i bitlles i no cal inscripció prèvia. La marató es farà al pati de l'escola Santa Eulàlia, durant tot el dia. Les diferents competicions s'iniciaran a les 9 del matí.

14/09/2007 15:07 Política
La marató esportiva s’organitza per recaptar fons per fer front a les despeses derivades del cas Isanta, de la mateixa manera que també es programen altres activitats durant l'any.


El cas Isanta està pendent del judici per als 9 majors d’edat imputats per la mort de Josep Maria Isanta durant les festes de la Patum del 2005. Aquests 9 joves es troben en presó provisional fins que se celebri el judici, que es farà del 2 al 22 d’octubre a l’Audiència de Barcelona. Tots 9 seuran al banc dels acusats, pels quals la fiscalia demana, per a cadascun, 15 anys de presó per homicidi amb l’agreujant d’abús de superioritat. Tot i això, la família de la víctima demana que es condemni els acusats per assassinat i no per homicidi i, per tant, demana condemnes superiors.
 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid